Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těstovinový salát s tuňákem

31. 3. 2020

Ingredience: 

150 g těstovin

1 ks kvalitního tuňáku ve vlastní šťávě

2 ks vejce

1/2 červené cibule

2 polévkové lžíce petrželky

Sůl

Pepř

Olivový olej

Postup:

1. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na tenké proužky, petrželku na drobno, tuňáka slijeme a necháme okapat v cedníku

2. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu a jakmile je slijeme, promícháme je s trochou olivového oleje. Vše smícháme dohromady, osolíme a opepříme dle chuti

 

 

Těstovinový salát s tuňákem se dá potestovinovy-salat-s-tunakem_400x280.jpgdávat teplý, ale chutná

skvěle i vychlazený. Ozvláštnit ho můžeme trochou majonézy smíchané s bílým jogurtem